Architectuur langs de rails en meer

Uw Huis van jeugdherinnering tot 3Dprint

Wie heeft dat nu niet, een gebouw  op schaal realiseren waar veel herinneringen mee zijn verbonden. Of dit nu uw geboortehuis is of uw eigen huis.

 voorbeeld Burgwal 67 Kampen

Wat komt er bij kijken om de realisatie zo natuurgetrouw schaalmodel  in 3D te printen? Meestal zijn de bestekken van uw woningen zeker die van na 1900 bekend bij het gemeente archief. Mocht dat niet het geval zijn zal overgegaan worden op hertekenen op zicht met behulp  van Google streetview.  de foto’s worden geïntegreerd op het CAD platform en  het na tekeningen kan  beginnen. Om een  maatvoering duidelijk te hebben is bij een bestek geen probleem. indien niet aanwezig kan referentie meting een uitkomst bieden.

  

streetview maps

Wat kost nu de realisatie van een gebouw. Voor een niet te complexe eengezinswoning herontwerpen en printen wij vanaf €150,00  in schaal HO . Grotere complexere bouw   of Half modellen zijn ook mogelijk.

U staat vrij om een offerte  te vragen, waarbij  naar inzage van het model een prijsindicatie kan worden opgegeven. Wellicht weer een mooie jeugdherinnering  die tot stand komt !

 

 

Share this post
  ,


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.