Architectuur langs de rails en meer

3Dscaleworks update

Zo de evenementen zijn weer zo goed is achter de rug en vele gebouwen hebben wederom het daglicht mogen aanschouwen.  Het is best een uitdaging alle  gebouwen te realiseren en tegelijk de levertijden te halen.  De ongekende belangstelling zet  het bedrijf aardig onder druk.   Maar wij klagen niet dit kan alleen nog maar verbeteren.

    foto station Apeldoorn en Opperdoes diorama 

foto links in de winkel van Marcel Duyzer in Den helderVoor de tramliefhebbers is DeneKamp en Losser  herontworpen en geprint en afgebouwd door Frans Wilborts .  De historie van deze tramlijn Het Tingeltrammetje gaat u terug naar 1903. station in H0 €59,95, retirade  €19,95 en goederenloods  €79,95 tevens wordt ook de locloods  herontworpen €79,95 in H0

 zie railromantiek

Voor de EMV  ( Eindhovense modelspoorclub) kwam 3dscaleworks in aanraking met Jake van Kruijsdijk   om voor de nieuwe modelue Station Acht te realiseren. Deze zal gaan pronken op Eurospoor 2018 en wordt  afgebouwd door Frans Wilborts. station Acht €69,95, retirade €24,95 en schuur bergplaats €14,95 in H0

Eindhoven schaalmodel Jake van Kruijsdijk      

Station Acht is een voormalig station aan de Spoorlijn Breda – Eindhoven in het voormalige kerkdorp Acht in de Nederlandse provincie Noord-Brabant (nu onderdeel van het Eindhovense stadsdeel Woensel). Dit station werd in 1895 geopend en heeft 40 jaar dienstgedaan: tot en met 15 mei 1935. Het stationsgebouw is in 1950 gesloopt.

Ook de NUL en G schaal liefhebbers weten  3dscaleworks te, zoals op het Spoornulforum Opperdoes wordt verslagen ( foto van de retirade Opperdoes)

IMG_0093 aangepast..jpg

Het Kippelijn project met Bentink Modelspoor is een groot succes, niet alleen modelspoorder maar ook  geïnteresseerden in cultuur historie weten de weg naar Apeldoorn te vinden. de eerste gebouwen worden op het ogenblik uitgeleverd.

Wat gaan wij doen in het komend najaar?

Om een beter inzicht te krijgen en de wensen van  de modelbouwliefhebbers is er op de berichten pagina een poll gezet, dit om  klantsturing  handen en voeten te geven. Wat ontbreekt er nog en wat zou je graag willen zien( qua producten) in de realisatie van uw baan. al u tijd hebt  vul deze in en wie weet kommen de producten snel op de site!

Je kunt mij natuurlijk ook altijd mailen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.