Architectuur langs de rails en meer

Over mij

3dscaleworks  houdt zich bezig met alles om en rond het 3d ontwerpen en printen. In de praktijk zorgen de nieuwe technieken voor zeer klantgerichte unieke producten  ver weg van de massaproductie.

Dit is een wereld van ongekende mogelijkheden die je moet zien!

Mijn naam is John Heimensem

 

Elk station of gebouw zijn eigen verhaal

De aankoop van mijn Leapfrog printer voor realisatie van een prototype windmolen, bracht mij ook in aanraking met de spoorwegarchitectuur en schaalmodelwereld. Met de vraag van mijn zoon Brent om het de oude station van Koog Zaandijk te realiseren, werd ik geconfronteerd met rijke historie aan spoorweg architectuur. Gedurende het herontwerpen  van de oude bestekken werd ik steeds meer meegetrokken in de opdracht van de architect en de passagier uit die tijd. Dit is ook wat modelmakers vertellen als zij met enthousiasme vertellen over hun  nagebouwde werken.  Echter, het realiseren van complete emplacementen is een tijdrovende bezigheid, die ik graag wil doorbreken  met het complete aanbod van Nederlandse spoor architectuur als startpunt voor een natuurgetrouwe weergave, voor de liefhebbers.

Om de architectuur wereld en 3d print enthousiasten te helpen in hun 3d print realisatie zullen er ook trainingen worden gegeven op aanvraag

stationkrommenieh0-bouwtekeningimg_5540nl-uthua_a183262_000001-1adcoudecadabcoudeimg_5532

onze 3D diensten


ontwerp en print ondersteuning

Denken, tekenen en printen 3D is een kunst!

3D denken

Screen-Shot-achitectuur

Meedenken in ontwerpfase van uw idee of ontwerp.  De service stopt niet bij het uitvoeren van een printopdracht. De ervaring van ontwerp realisatie  tot productie printen of spuitgieten, ik zal deze kennis graag met u delen.

mail of bel mij gerust,als een een vraag heeft?

3D printen

Van draad  tot print is een gevoel!

3D printen

leapfrog

Het printen van technische- en architectonische objecten en het leveren van een groot gedeelte van de Nederlandse spoorarchitectuur op verzoek, is de nieuwe dimensie voor velen. U als architect, ontwerper of spoorhobbyist . Hoe het eens was, of hoe het moet worden kunnen wij volledig leveren op elke schaal als de informatie beschikbaar is!   Wat bieden wij nog meer:

  • Reparatie waardevolle maquettes
  • Leveren van maatwerk onderdelen
  • Maatwerk maquettes voor het bedrijfsleven en musea, zelfs uw eigen huis!
  • 3d print trainingen

mail of bel mij gerust,als u een vraag heeft?

John Heimensem

3d printmeester

vitech 064

3D denken en printrealisatie is inzicht hebben is de mogelijkheden van de techniek!