Architectuur langs de rails en meer

Ontraxs actie

13,14 en 15 Maart

13,14 en 15 maart is het zover Ontraxs  in het spoorwegmuseum.  een rijke  selectie aan diorama zal de revue passeren. ook het grootste project van 2019 m verdient daar zijn plaats . Het Utrecht CS van Sybold van Ravensteijn zal zijn plek vinden in het Museum.

informatie Sybold Ravensteijn

De film zal worden gedraaid en bezoekers kunnen  vragen stellen  aan ons over de bouw en de bouw mogelijkheden  van Nederlandse spoorwegarchitectuur en daarbuiten. Het nabouwen van een stadsgezicht zoals het was heeft geen belemmeringen meer zoals seriebouw dit heeft en geeft waarde aan uw baan/diorama. Ter gelegenheid van Ontraxs  is het  Seinhuis  van Utrecht te bewonderen en tegen een gereduceerde prijs ( eenmalig ) te  bestellen  voor €59,95 ipv, € 99,95. Tevens zal de bouw van dit karakteristieke seinhuis ter hand worden genomen door een lid van Mitropa !

     

De aanbieding zal gelden tot en met 15 maart . Tijdens Ontraxs kunt u inschrijven  met een aanbetaling van € 10,00 en  achterlaten van naam en emailadres. De bouwpakketten zullen binnen een maand vanaf 15 maart  worden uitgeleverd. u kunt hem ook direct bestellen   zie volgende link

bestellen

Tot ziens op Ontraxs!

Share this post
  


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.