Architectuur langs de rails en meer

Stoom afblazen

Bielz op stoom.

Het is 30 graden en de stoom komt uit de oren. De eerste beurs in Houten is achter de rug, Vele modelspoorders zijn enthousiast over mijn onderneming. Velen staan versteld dat nagenoeg alles aan spoorweggebouwen is terug te vinden op de site en in elke schaal te maken is. In gedachte zijn zij al bezig met het volgende project! Mijn twijfels aan de start van mijn onderneming worden steeds kleiner en de Leapfrog printer draaien overuren!

 Wat is er gebeurd deze zomer !      

30 graden afblazen

Ook in G zijn nu alle gebouwen op aanvraag te bestellen omdat nu een nieuw filament/ kunststof dit ook voor de 3d printer mogelijk maak!  Deze is UV en temperatuurs bestendig. Na uitvoerig testen ( Johan bedankt voor de medewerking ) is het eerste model uit de printer gerold en wordt “as we speak” afgewerkt door de nieuwe eigenaar.

In voorbereiding voor het nieuwe seizoen zijn weer meer projecten voltooid en nu direct te bestellen zoals:

 

 

Station Baarn in twee perioden 1874 en 1910  met uitbreiding koninklijke loge en goederenopslag. Dit is een stion wat veel detail heeft en dus ook veel tekenwerk heeft vereist.

Utrechts Archief

De complete HN lijn Hoorn Medenblik is nu voltooid dus station Twisk, Abbekerk, Opperdoes, Midwouw,Wognum Nidbbixwoud, Zwaag en Medemblik  zijn nu verkrijgbaar alsmede de retirade!.

halte twisk

HN standaardhalte gebouw Twisk 1900

Binnenkort mooie foto’s van een mooi afgewerkt/gebouwd door Frans Wilborts. Ook  in de NH  lijn  zijn de Klasse 1 station Hellendoorn en Diepenheim direct te bestellen als ook het complete emplacement van Roodeschool, ons meest Noordelijk station!

 

SS 5de klasse Staatsspoorwegen afbouw
F. Wilborts

Voor de beurs zijn de standaardklasse vijf stations  in drie schalen N,H0 en G schaal  te bewonderen en kunnen gebouwen ( op aanvraag) kant en klaar geleverd worden(tegen meerprijs)

Tipje van de sluier zijn de nieuwe projecten:

 

Zutphen station verdient nog wat aanpassingen en ZHESM Hofplein, Hemmen, Leiden2, Vlaardingen, Maassluis  gaan volgen. Dat is mooi want de kachel  kan niet alleen van mijn passie voor mooie gebouwen en 3Dprinten branden!

Veel meer mensen weten de weg te vinden naar de ongekende mogelijkheden van 3D printen, hoort zegt het voort!

Belangrijk!

Het heeft een half jaar gekost om grotendeels alle stations van Nederland te laden en een prijsstelling  te geven gebaseerd op de toen aanwezige kennis. Inmiddels zijn vele stations gebouwd en staan de prijzen daarvan vast en is dus ook  een betere inschatting te maken van de kosten voor herontwerp en printen. Gaande weg de Herfst zullen  de nog te herontwerpen gebouwen indien nodig worden aangepast.

Excuus als u in één keer een verhoogde prijs te zien krijgt en proficiat als de prijs wordt verlaagd.  U kunt ons altijd mailen voor een exacte prijs bij herontwerp!

Ik ga verder met laden van de velen andere gebouwen op het rond het spoor en oh ja! Mocht een persoon de bouwtekeninge hebben van station Groesbeek dan zullen ik en het Utrecht archief u zeer erkentelijk zijn als wij deze kunnen gebruiken!

Wellicht legt de volgend uitdaging bij  u op de tong. Mailt u mij dan vooral! Ook voor buitenlandse projecten als daar bouwtekeningen van zijn!

Tot Bielz

 

 

Share this postGeef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.