Architectuur langs de rails en meer

Station Zutphen herleeft 2

De realisatie

Geheel volgens de aangeleverde bouw- en verbouwingstekening uit 1864 en 1875 worden oude aantekeningen weer tot leven gebracht in 3D

  

In tegenstelling  tot eerdere ontwerpen zal station Zutphen rond 1900 van buiten naar binnen getekend worden waarbij een nieuw printmateriaal gebruikt  gaat worden om stucwerk nog meer te benaderen. Dit  nieuwe polymeer bevat 30% kalk, zodat dit al een mooie matte uitstraling heeft.  Dit materiaal is bij ons te koop  onder  de kop ” de printen en bouwen”.

Dit polymeer zorg voor een nog gladdere gevel en dus een optimaal filament voor de architectuur

Share this post
  , ,


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.