Architectuur langs de rails en meer

ActivArmor haalbaarheid studie Nederland

ACTIVARMOR

Als 3dprintspecialist met een achtergrond  in de zorgverzekeringen is 3dscaleworks met ActivArmor betrokken bij het initiëren van een effectiviteit studie naar 3dgeprinte orthesen als alternatief voor gips. doel om antwoord te geven op zinnige zorg? Is dit efficiënte-,  patiëntvriendelijke-  en  een effectieve zorg? Te denken valt aan een mogelijk verbeterd helingsproces.

Sinds jaren is dit eindelijk de innovatie  op het gebied van ortheses in  volledig op maat produceren. Voordelen zijn het voorkomen van jeuk, de open structuur zorgt voor een verbeterde ademming en is waterbestendig. De  nabehandeling  van het open gips maakt  het ongevoelig voor bacteriën.  Bij  complexe breuken waarbij een lang helingstraject volgt en mogelijk  meerdere röntgen sessies is dit makkelijk te  verwijderen en te herplaatsen , dus tijdwinst . Ook voor wondbehandeling kan de extra geopende structuur,  behandeling eenvoudigere maken. het is herbuikbaar.

ActivArmor

ActivArmor is reeds 2 jaar actief  op de Amerikaanse markt met hun  gepatenteerde en gecertificeerde 3dprint ortheses als alternatief voor  gips en groeit snel. ActivArmor is  tot nu toe de enige die succesvol 3D-ortheses als alternatief voor gips toepast.

 

voor info zie; https://activarmor.com/