Alle Nederlandse Spoorweg-architectuur!

Printen en leren printen


Wij zijn gespecialiseerd in het optimaal toepassen van 3D printtechnieken in FDM

Ontwerp

Ontwerp

Het printgeschikt ontwerpen van een model/ontwerp  vraagt om kennis van de diverse print- en kunststof  technieken. Hoe te printen met wat. Om de hoge kwaliteit van 3D prints te garanderen is het essentieel om de ontwerpregels van 3D printen in het achterhoofd te houden als u ontwerpt.

gevel op leapfrog Bolt

Hoog detail gevels

Wij specialiseren ons in het printen van bouwkundige- en technische ontwerpen .

vragen, mail of bel ons

info@3dscaleworks.nl of 0657567779

Print

Het printen

Het printen van een product vergt een goede kennis van de mogelijkheden in de 3D techniek en de materialen. De ontwikkelingen in  het 3D printer gaan snel , de kunststofproducenten haken daar op in met steeds betere materialen  en combinatie met metaal, hout, bamboe, carbon en  zelfs steengruis.

Leapfrog-3D-Printer-Creatr-HS-e1457523112623-1

Leapfrog HS

Leapfrog Bolt pro

Kennis, vaardigheid en Leapfrog printers voor het beste resultaat.

mail ons voor meer informatie over Leapfrog printen of filament vragen.

info@3dscaleworks.nl/ 0657567779

Cursus/Trainingen

Vele enthousiastelingen en bedrijven hebben een 3d printer gekocht maar zijn vaak teleurgesteld als het gaat om de resultaten die geboekt worden.  Het leren werken met een 3D printer vergt de nodige vaardigheid die ook u kunt leren. Belangrijke aspecten als kunststofgedrag,  afstellen van de printen naar ontwerp  maken van uw printen een krachtig stuk gereedschap , waar u echter wat tijd in moet investeren!

Training kan afgestemd worden  naar de praktijk  van uw bedrijf of hobby . U leert omgaan met de beste slicersofware  van Simplfy3D, die van uw ontwerp  de beste print kan maken.  Deze slicer software ondersteund de volgende 3dprinters.

Voor een uitgebreid  beeld van de ondersteunende 3dprinters zie Simplify3D hardware support :

U leert de techniek middels Leapfrog printers van Nederlands fabrikaat, het gedrag van de kunststoffen en toepasbaarheid en het afstellen van de slicer-/printsoftware

mail of bel ons voor verdere informatie info@3dscaleworks.nl/ 0657567779

Find out how we can help your business

Alle architectuur voor elke schaal een 3Dprint! Sluiten